tiara

Slank in je bruidsjurk op de dag van je leven!

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk zo mooi mogelijk uitzien. Het maakt niet uit of je elkaar al heel lang kent of maar pas, of dat je aanzoek aan zag komen of het samen hebt overlegd, voor iedereen is de trouwdag heel belangrijk en wordt er met grote vreugde naar toe geleefd.

De mooiste bruidsjurk

Welke vrouw heeft er nu geen fantasie over hoe deze dag er uit moet zien. De mooiste locatie, vrienden, familie, het feest en de taart. Alles moet perfect zijn. De bruidsjurk is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor de bruid om over te fantaseren. Een lange sluier of juist een heel mooie hoepelrok afgezet met diamantjes, of een jurk afgewerkt met (nep) bont, het kan allemaal. Of denk eens aan de bruidsjurk van Kate Middleton, misschien is dat wel je ultieme droomjurk. Welke bruidsjurk je ook kiest, je wilt er die dag zo mooi mogelijk uit zien, dus ook je lichaam moet er zo mooi mogelijk uitzien.

bruidsjurk

 

 

 

 

 

 

 

Daarom is het als bruid fijn om nog een paar kilo af te vallen voor de trouwdag zodat je bruidsjurk net iets mooier zit.Om je te helpen nog snel wat kilootjes te verliezen voor de grote dag, heb ik wat tips voor je verzameld die je kunnen helpen de belangrijkste dag stralend tegemoet te gaan.

Tip 1: Houdt je doel voor ogen

Verscheidene weken voor je trouwdag is het handig om te minderen met tussendoortjes. Als je steeds denkt aan je doel, je trouwdag, dan zal het makkelijker zijn om niet te snoepen of ongezonde tussendoortjes te nemen. Als je even een moeilijke dag hebt door stress of omdat je allerlei zaken moet regelen, zorg dan dat je iets zoekt om jezelf af te leiden. Ga bijvoorbeeld een stukje wandelen met ene vriendin of iets anders leuks doen, maar houdt vooral je doel in het achterhoofd. Probeer je zelf slank te visualiseren in je mooie jurk, dit is de beste motivatie om van de snacks af te blijven.

Tip 2: Laat alcohol staan

Laat alcohol tot de bruiloft staan, er zitten meer calorieën dan je denkt in dat glaasje wijn of dat flesje bier. Wat er nog bij komt is dat je van alcohol meer trek krijgt in een lekkere versnapering of nog een glaasje. En dat is nu zo zonde, ongemerkt krijg je toch teveel energie binnen dat als vet wordt opgeslagen en dat wil je nu juist vermijden voor je grote dag. Laat daarom alcohol een paar weken staan en je zult zien dat je nog wat gewicht verliest zonder al teveel moeite.

Tip 3: Drink genoeg water

Soms als je honger of trek hebt wordt dit veroorzaakt doordat je te weinig gedronken hebt. Kies in dat geval het liefst voor water. Het bevat geen calorieën in tegenstelling tot allerlei fruitsapjes of frisdranken. Nog beter is het om ijswater te drinken, je lichaam verbrand dan extra energie. In de winter is dit alleen niet zo heel aangenaam.

Tip 4: Wandel elke dag minstens een half uur

Deze tip volg je alleen een paar weken voor de bruiloft. Ga lekker elke dag minimaal een half uurtje wandelen. Doe dit wel op tempo zodat je je hartslag verhoogt. Je zult zien dat je het heerlijk gaat vinden om bijvoorbeeld na het avondeten even naar buiten te gaan. Je eten zakt terwijl je toch actief bezig bent in plaats van dat je onderuit gezakt voor de tv hangt. Misschien vind je het zelfs wel zo lekker dat je er na je bruiloft mee door gaat.

 

Gepubliceerd door

Cora

Hallo mijn naam is Cora. Graag help ik je er zo mooi mogelijk uit te zien op je trouwdag en hoop ik te zorgen dat dit de mooiste dag van je leven wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *